Opruimcoach2022-02-15T14:32:20+00:00

Opruimcoach

Als opruimcoach of professional organizer ben ik er voor jou!

opruimcoach

Wil jij meer structuur en rust in je leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan ik je helpen. Samen zorgen we ervoor dat je meer rust, structuur en vrije tijd in je leven krijgt.

Iedereen is uniek. Daarom maken we eerst persoonlijk kennis met elkaar. Ik zal dan vooral veel naar je luisteren. Samen gaan we op zoek naar de kern van het probleem. Vaak weet je zelf niet goed waar het probleem precies ligt. Het is mijn kracht als opruimcoach om dit in kaart te brengen, en hier vervolgens een plan van aanpak voor te maken. Zo zorgen we samen voor meer structuur in jouw leven.

Kennismaken kan face tot face bij jou thuis, maar ook online of telefonisch.

Bekijk een aantal van mijn behaalde resultaten.

Een opruimcoach inschakelen

Een opruimcoach inschakelen is geen makkelijke stap. Door de jaren heen heb ik ervaren dat veel mensen zich schamen. Bijvoorbeeld omdat het niet lukt om het eigen huis opgeruimd te krijgen en te houden. Het kan daarom een behoorlijke stap zijn om een opruimcoach in je leven toe te laten. En dat begrijp ik.

organizing

Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben, dat je je bij mij op je gemak voelt, en dat we er allebei vertrouwen in hebben dat we samen resultaat kunnen behalen. Daarom bied ik alle bezoekers van mijn website een gratis kennismakingsgesprek aan.

Tijdens dit gesprek:

  • Kijken we of er een klik is en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen

  • Brengen we de belangrijkste problemen in kaart: waar loop je tegenaan en waar heb jij zelf het meest last van?

  • Vertel ik je heel duidelijk waar ik je mee kan helpen. Ik geef je inzicht en uitzicht, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Wil jij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Neem dan contact met mij op via e-mail

Opruimcoach kosten

‘Wat kost een opruimcoach?’ is een vraag die mij vaak wordt gesteld. Dat begrijp ik, want je wilt de rust en structuur graag terug in je leven, maar je kunt je geld maar één keer uitgeven. En je kunt waarschijnlijk wel iets leukers bedenken dan het uit te geven aan een opruimcoach. Om je een idee te geven van de kosten vind je hiernaast mijn uurtarief.

Het uurtarief bedraagt € 49,50 (incl. BTW)

Hierbij zijn inbegrepen:

  • Kleine materialen, zoals een to do-boekje, kantoorartikelen, verhuis- en/of opbergdozen en schoonmaakartikelen

  • Een telefonisch of online consult, 4 weken na afronding

  • Reiskosten tot 25 kilometer vanaf Zevenaar

  • Reistijd tot 30 minuten enkele reis openbaar vervoer.

Reiskosten

De eerste 25 kilometer (enkele reis) vanaf Zevenaar breng ik geen reiskosten in rekening. Voor de kilometers hierboven reken ik € 0,19 per km.

Veel gestelde vragen

Wie kan gebruikmaken van de diensten van een opruimcoach?2021-01-19T15:28:25+00:00

Een opruimcoach is er voor iedereen, zowel zakelijk als privé. Wanneer je moeite hebt met het structureren van je huis, administratie of een ander deel van je leven of bedrijf, kan het zinvol zijn om een opruimcoach in te schakelen.

Wat kost een opruimcoach?2021-01-19T15:28:03+00:00

De kosten voor een opruimcoach variëren van € 40,- tot € 75,- per uur. Vaak is een zelfstandig opruimcoach goedkoper dan een opruimcoach die zich via een groot platform laat inhuren.

Wat doet een opruimcoach?2021-01-19T15:27:25+00:00

Een opruimcoach helpt je om meer structuur in je leven te krijgen. Samen met een opruimcoach ga je op zoek naar de kern van het probleem, en een passende oplossing. Een oplossing die jij op lange termijn zelf onder controle kunt houden.

Ga naar de bovenkant