Opruimcoach

Als opruimcoach of professional organizer ben ik er voor jou! Als jij meer structuur en rust wilt in je leven, maar je weet niet waar je moet beginnen, dan kan ik je helpen. Samen gaan we er voor zorgen dat je weer meer rust, structuur en vrije tijd krijgt in je leven. Omdat iedere persoon uniek is, kom ik graag eerst bij je op bezoek. Ik zal dan vooral veel naar je luisteren. Zo gaan we uiteindelijk samen op zoek naar de kern van het probleem. Vaak weet je zelf niet goed waar het probleem precies ligt. Het is mijn kracht als opruimcoach om dit in kaart te brengen, en om hier vervolgens een plan voor te maken. Zo zorgen we samen voor meer structuur in jouw leven.

Bekijk een aantal van mijn behaalde resultaten.

Een opruimcoach inschakelen

Een opruimcoach inschakelen is niet makkelijk. Door de jaren heen heb ik ervaren dat veel mensen zich schamen. Bijvoorbeeld omdat het ze niet lukt om hun eigen huis opgeruimd te krijgen en te houden. Het kan daarom ook een flinke stap zijn om een opruimcoach in je leven te nemen. Ik vind het belangrijk dat we een fijne klik hebben en dat we er allebei vertrouwen in hebben dat we samen resultaat kunnen behalen. Daarom bied ik alle bezoekers van mijn website een gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek:

  • Kijken we of er een klik is, en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen
  • Brengen we de belangrijkste problemen in kaart – waar loop je tegen aan en waar heb jij zelf het meest last van?
  • Vertel ik je heel duidelijk waarmee ik je kan helpen. Ik geef je inzicht en uitzicht, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Wil jij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met mij op via e-mail.

Opruimcoach kosten

Een vraag die mij vaak wordt gesteld is: wat kost een opruimcoach? En dat begrijp ik heel goed. Je wilt de rust en structuur namelijk graag terug in je leven. Maar je kunt je geld maar 1 keer uitgeven, en je kunt waarschijnlijk wel iets leukers bedenken dan je geld uit te geven aan een opruimcoach. Om je toch een idee te geven van wat het ongeveer zou kosten, vind je mijn uurtarief hieronder:

Het uurtarief bedraagt € 48,50 (incl. BTW)

Hierbij zijn inbegrepen:

  • Kleine materialen. bv. to-do boekje, kantoorartikelen, verhuis-/opbergdozen, schoonmaakartikelen.
  • Een telefonisch consult na 4 weken.
  • Reiskosten tot 25 kilometer vanaf Zevenaar.
  • Reistijd tot 30 minuten enkele reis openbaar vervoer.

Reiskosten

De eerste 25 kilometer (enkele reis) vanaf Zevenaar breng ik geen reiskosten in rekening. Voor de kilometers hierboven reken ik € 0,19 per km.

Veel gestelde vragen

Wat doet een opruimcoach?

Een opruimcoach helpt je om meer structuur te krijgen in je leven. Samen met een opruimcoach ga je opzoek naar de kern van het probleem, en een passende oplossing. Zo kom je samen tot een oplossing, die jij op lange termijn zelf onder controle kunt houden.

Wat kost een opruimcoach?

De kosten voor een opruimcoach schommelen meestal tussen de € 40,- en € 75,- per uur. Vaak is een zelfstandige opruimcoach goedkoper dan een opruimcoach die zich via een groot platform laat inhuren.

Wie kan er gebruik maken van een opruimcoach?

Een opruimcoach is er voor iedereen, zowel zakelijk als privé. Wanneer je moeite hebt met het structureren van je huis, administratie, of een ander deel van je leven of bedrijf, kan het zinvol zijn om een opruimcoach in te schakelen.