Over El

Doen wat je leuk vindt
is vrijheid
Leuk vinden wat je doet
is geluk

Met praktische tips help ik je ontspullen. Slimmere routines helpen je de structuur in je dagelijks leven terug te krijgen. Voor een meer ontspannen en bewuster leven, met meer tijd voor jezelf en je gezin.

Meer tijd voor jezelf en je gezin

Ik ben een mens van de zorg, Ik werkte als verpleegkundige, was 10 jaar mede-eigenaar van een kinderopvang en in die tijd ook mantelzorger. Een heftige tijd met weinig ruimte voor ontspanning.  Inmiddels weet ik wat ervoor nodig is om bewuster en meer ontspannen te leven. Met minder stress en hectiek, maar met meer tijd voor jezelf en je gezin.

Verandering begint bij bewustwording. Want ik weet: het valt soms niet mee om naast je werk ook de ballen voor het huishouden, de administratie, de kinderfeestjes en de sportclub hoog te houden.

Praktische tips voor het organiseren van je dagelijks leven

Professional organizing is meer dan alleen opruimen en ontspullen. Het gaat om het organiseren van je dagelijks leven. Vind je het moeilijk om hulp te vragen, want ‘dit moet je toch alleen kunnen’? Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is als er iemand met je meekijkt. Iemand die naar je luistert en je op weg helpt met praktische tips, zodat je daarna zelf weer verder kunt. Ooit heb je het gekund, je bent alleen de regie even kwijtgeraakt. Nu is het tijd om die weer terug te pakken.

Ik help je op weg naar ruimte, rust en overzicht. In je huis, maar ook in je hoofd. Niet met een kant-en-klare oplossing, maar eentje die bij jou en je gezin past. Ben je klaar voor de uitdaging?

opruimen gewoon doen
  • Een luisterend oor; ik hoor de achterliggende vraag
  • Een helpende hand; praktische, positieve ondersteuning
  • Respect; ik heb geen oordeel over jou of je gezin
  • Vertrouwen; willen is kunnen
  • Geduld; jij bepaalt gaandeweg hoe lang het traject duurt
  • Duidelijke afspraken en heldere communicatie

Samen een volgende stap zetten? Neem dan contact op, ik wil je graag leren kennen

Ja, ik neem contact op

Contact informatie:

Elly de Jonge

Email: info@opruimen-met-el.nl

Telefoon: 06 – 53 16 83 90