Dit levert het je op

“Fysiek afstand doen van iets, creëert ruimte voor nieuwe dingen”

Edith Elshof-Stevens

“Een opgeruimd fris, niet overdreven netjes, maar wel overzichtelijk huis, waarin ruimtes een duidelijke functie hebben en waarin geen spullen rondslingeren.”

Maaike Botter - Gademan

“Herinneringen archiveren, afscheid nemen en doorgaan, een nieuw begin.”

Karin Lubbers

“Een levensstijl waarbij er rust is in huis en hoofd en waarin we voldoende tijd en aandacht voor elkaar en de kinderen hebben.  Werk en huishouden worden makkelijk(er) gecombineerd ”

Mel Kamps

“Kinderen die helpen met het opruimen / opgeruimd houden, ieder op hun eigen niveau” 

Bregje Bloemberg

Stel je voor: een opgeruimd huis waar spullen, papieren en taken zijn gesorteerd en allemaal hun eigen plek hebben. Maar ook een huis waarin geleefd wordt. Als professional organizer help ik je bij het creëren van nieuwe gewoontes en routines. Om die opgeruimde leefstijl vol te houden. Dit levert het je op:

opruimen gewoon doen

Spullen hebben een vaste en logische plek, maar in je huis wordt wel geleefd.

Achterstanden zijn weggewerkt, lopende zaken afgehandeld en papieren logisch opgeborgen

Taken worden uitgevoerd en afgerond, zodat er meer tijd overblijft voor leuke dingen.

Dankzij meer routines en structuur dragen alle gezinsleden hun steentje bij.

Wat klanten over Opruimen met El zeggen:

Online begeleiding Voor mij kwam de kans om gebruik te maken van een online-opruim/orde scheppen-gelegenheid als geroepen! Ik ben al een tijd zzp-er en door de drukte in mijn leven sindsdien (dankbaar, maar ergens ontbreekt er op een gegeven moment tijd én zin) ontstond er een steeds groter wordende stapel op te ruimen post, tekeningen van kinderen, boeken, post waar ik nog “een keer” naar wil kijken, enz. in mijn studeerkamer. Dit bracht weer onrust en energieverlies met zich mee. Ik ging zelfs liever beneden zitten in de woonkamer, waar in de coronaperiode gewoon nog 2 of 3 man bezig waren met school en werk.

Wat ik zo fijn aan de begeleiding vond, is dat ik het in mijn eigen tijd kon doen. Nog steeds druk, drukker zelfs, want ik draaide op dat moment een nieuw online programma. Ik ervaarde het zeer prettig dat ik mijn youtube muziekje aan zette, deur dicht deed en de ruimte (en mezelf😊) voor mij had. Normaal gesproken komt een PO aan huis en ga je samen de stappen zetten. Maar juist deze manier heb ik als zeer prettig ervaren. En wanneer ik een weekje stil viel, kwam er vanzelf een berichtje over de what’s app met de vraag hoe het op dat moment ging. Had ik gelijk weer stok achter de deur om nog even een stapeltje door te worstelen en weer een berichtje terug te kunnen sturen dat het goed ging!

Belangrijkste inzicht / eyeopener Mijn belangrijkste inzicht is, dat ik nu de ont-chaos-stappen eigen heb gemaakt. Ik heb nu weer een stapel op me wachten, maar ik zie er niet tegenop, totaal niet! Ik heb de basis gelegd en hier kan ik op terugvallen. Het is even een moment zoeken, youtube aan en weer een uurtje even er aan overgeven. Dan is alles weer weg, opgeruimd en afgehandeld. Dat is echt een heeeerlijk gevoel kan ik je zeggen!

Hoe tevreden ben je met het behaalde resultaat? Ik ben ontzettend blij met het resultaat. En wat het mooie is, deze orden techniek is door te voeren in alles in huis. Of je nu je schuur opruimt, een kast in je woonkamer, je kleding… Het maakt niet uit! Voor mij was de administratie de ingang, maar het had zo ook de zolder kunnen zijn met een hoop dozen, speelgoed, kleding, computerspullen, en… Dit wordt mijn volgende project, ik weet zeker dat de zolder net zo netjes wordt als mijn studeerkamer nu is!

Zou je Opruimen met El aanbevelen? (en waarom?) En óf ik je aanbeveel! Je bent een aanwinst in ieder gezin. Je leert een systeem aan je klant en daarbij ben je ook altijd op zoek naar de hulp door de andere gezinsleden. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen, waar mogelijk. Met als doel, en dat vind ik zo’n mooie: Meer qualitytime met elkaar te hebben. Samen dingen doen is altijd leuker dan alleen en nog gezelliger ook.

 

Esther Weijs, FitviaFood

Wil jij dit ook? Plan een gratis  kennismakingsgesprek op deze pagina.